AVÍS LEGAL:
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:
Raó social: FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ
CIF: B67064774
Adreça: Carrer de Maria Vidal, 48 08340 VILASSAR DE MAR (BARCELONA)
Telèfon: 937590241
Email: casal@casalcuracio.cat
Pàgina web: www.casalcuracio.cat

Als efectes del compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en endavant LSSI, i la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal el propietari del domini referenciat, us informa que la finalitat de la Pàgina Web és publicitària i informativa; així mateix, s’ofereix la possibilitat de contactar o sol·licitar informació més detallada dels serveis de l’empresa i, si vostè és client podrà accedir a la seva àrea privada. Les dades personals que vostè ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers degudament amb la finalitat de poder gestionar la vostra sol·licitud, així com per mantenir-vos informats de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb l’activitat via correu electrònic, fax, sms, o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, excepte oposició expressa per part seva. FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ es compromet a no cedir ni utilitzar aquestes dades més que per a les finalitats per a les quals han estat recollides.

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L’exercici d’aquests drets el pot fer el mateix usuari mitjançant comunicació a través del correu electrònic: dpd@casalcuracio.cat. També es poden exercir aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que podeu consultar a www.agpd.es

Podeu posar-vos en contacte amb el propietari de la pàgina a la següent adreça: Carrer de Maria Vidal, 48 08340 VILASSAR DE MAR (BARCELONA). TEL. 937590241

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ o qualsevol de les delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ i, per tant, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de FUNDACIO CASAL DE CURACIÓ té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.